
دکوراسیون با مبل سبز
همواره رنگ ها به عنوان بخشی حیاتی و قابل ادراک برای تمامی سنین از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار بوده اند. حال این فاکتور می تواند در زیبایی و ایجاد آرامش فضای پیرامون خود نقشی کیلیدی ایفا کند. در ادامه این مقاله میخواهیم به بررسی دکوراسیون با مبل سبز و ترکیب رنگ سبز با دیگر رنگ ها بپردازیم.
رنگ سبز به عنوان یکی از اصلی ترین نمونه های موجود، در بسیاری از فضاهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. اما اهمیت این رنگ زمانی خود را نشان داده است که از محبوبیت و مقبولیت از نگاه مخاطب قرار می گیرد. این مقبولیت به دلیل حسی است که از دل طبیعت به نگاه مخاطب منتقل می شود.
طیف های رنگ سبز
طیف های گسترده ای از رنگ سبز وجود دارد. از تیره گرفته تا روشن و از زنده ترین آنها تا خنثی ترین آن، هر کدام بسته به سلیقه افراد جایگاه خود را دارد. حال این طیف گسترده که خود از ترکیب رنگ آبی و زرد خلق شده می تواند هر کدام به اندازه ی متغیری در بر گیرنده این دو رنگ باشند. به عبارت دیگر رنگ های سبز می تواند دارای زردی و یا آبی به میزان متغیری باشند.
دکوراسیون با مبل سبز
استفاده از رنگ سبز در تمامی مدل های مبلمان قابل اجراء است. حال بسته به سبک مبلمان این طیف رنگی متغیر است.
برای سبک های مبلمان مدرن و مینیمال که سادگی در الویت است از رنگ های روشن تر استفاده می شود. این امر سبب ایجاد آرامشی مطلق و فضایی دل نشین برای افراد می شود. معمولا در این سبک ها، از مبل های ساده تر با رنگ هایی خنثی مانند خودرنگ چوب استفاده می شود. به همین سبب فضایی به دور از پیچیدگی های سبک کلاسیک شکل می گیرد.
از سوی دیگر از رنگ سبز یشمی و سبز آبی که سبز درباری نیز شهرت دارد در دکوراسیون های کلاسیک استفاده می شود. این رنگ ها به دلیل سنگین بودن و گاها تیرگی به یکی از پایه های چیدمان داخلی با رنگ سبز تبدیل می شوند. مبلمان های کلاسیک با رنگ بدنه ورق طلا و دیوار های سبز رنگ اتاق می توانند جلال و شکوهی بی نظیر به محیط پیرامون خود ببخشند. حتی پارچه های سبز رنگ نیز بر روی مبلمان های لوکس با رنگ ورق طلا می توانند تضادی زیبا و اصیل را ایجاد کنند.
سرویس مبلمان مدل ماریا پلاس از طرح هایی است که با رنگ سبز ارائه شده و طرفداران بسیاری دارد.
ترکیب رنگ سبز با دیوار ها
بسته به سبک دکوراسیون ها، رنگ دیوار ها نیز می توانند تغییر کنند. معمولا در سبک مدرن و مینیمال از رنگ هایی خنثی نظیر کرم و طوسی استفاده می شود. این امر به روشن تر شدن فضا و چیدمانی خلوت و آرامش بخش کمک شایان توجهی میکند.
در عین حال در سبک های کلاسیک بیشتر از رنگ های تیره و سنگین استفاده می شود. به طور مثال از طیف های رنگ سبز که می تواند از روشن شروع و تا یشمی ادامه یابد استفاده می شود. دیوار های سبک کلاسیک که سبز تیره هستند می توانند با مبل های ورق طلا و پرده هایی به رنگ زرشکی به زیبایی ست شوند. این ترکیب در بسیاری از کاخ ها و بناهای تاریخی نیز مشاهده می شود.
کف پوش ها با رنگ سبز
همواره رنگ و جنس کف پوش ها در دکوراسیون هایی به رنگ سبز دارای تفاوت های بی شماری است. اما این کف پوش ها چه از جنس سنگ و سرامیک باشند و چه از جنس پارکت و لمینت باید هارمونی قابل قبولی با مبلمان سبز رنگ و دیوار ها داشته باشند. علاوه بر این دو فاکتور رنگ های پرده و اکسسوی نیز حائز اهمیت است.
در دیزاین های مدرن و مینیمال معمولا از لمینت و پارکت با رنگ های طبیعی چوب نظیر خودرنگ و گردویی استفاده می شود. در عین حال در دیزاین های کلاسیک از سنگ های کرم، قهوه ای و یا ترکیب آنها با رنگ یشمی استفاده می شود.
در تمامی دکوراسیون ها با مبلمان سبز رنگ، دیگر عناصر بیان شده نیز حائز اهمیت هستند. این اهمیت زمانی که به درستی و در جایگاه مناسب قرار می گیرند می توانند به زیبایی و اصالت فضای چیدمان شده کمک شایان توجهی کند.
-
چه رنگ هایی مکمل رنگ سبز برای مبلمان است؟در کنار مبل سبز، رنگ هایی نظیر: کرم، زرد، آبی و طوسی گزینه های ایده آلی برای چیدمان هستند.
-
چرا رنگ سبز را برای مبلمان خود انتخاب کنیم؟این رنگ به دلیل ایجاد آرامش و انتقال حسی ناب از دل طبیعت می تواند گزینه ای ایده آل برای فضاهای داخلی و خارجی باشد.
-
آیا به کارگیری از رنگ سبز در مبل سبب خستگی چشم و تکراری بودن آن می شود؟این رنگ با توجه به حس مثبت و فضای آرامش بخشی که ایجاد می کند همواره به بهبود و زیبایی دکوراسیون داخلی کمک می کند.
-
چه رنگ هایی برای چوب در کنار سبز هماهنگی دارند؟به شکل کلی تمامی رنگ ها قابلیت ترکیب با سبز را دارند. اما رنگ چوب خودرنگ، گردویی و ماهگونی زیبایی متمایزی را ایجاد می کند.